Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbítani készül a Juventus alapembere – sajtóhír

Olasz sajtóinformációk szerint hamarosan megszülethet a megállapodás a Juventus elnyűhetetlen harcosával, aki szerződést hosszabbítani készül a torinói gárdával…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato oldal információi szerint Mario Mandzukic rövidesen további egy évvel, a 2020-2021-es szezonig meghosszabbíthatja jelenlegi szerződését a Juventus csapatánál, az új megállapodás értelmében éves fizetése 4.5 millió euró lehet majd.

A 32 esztendős vb-ezüstérmes horvát támadó 2015 óta erősíti az olasz rekordbajnokot, első évében bizonyult eddig a legeredményesebbnek 13 góljával, de az aktuális idényben is összeszorgoskodott már 9 találatot rendkívül harcos védekező munkája mellett. A sorozatbeli nyolcadik bajnoki címére hajtó Juventusban Massimiliano Allegri mester irányítása alatt pedig Mandzukic a világ egyik leghasznosabb mezőnyteljesítményét nyújtó csatára lett.

A rutinos támadó a torinói gárda a Wolfsburg (2010-2012), a Bayern München (2012-2014) vagy éppen az Atlético Madrid (2014-2015) alkalmazásában állt.