Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Piqué már a triplázásra gondol

Ugyan még nagyon sok van hátra a spanyol bajnokság idei kiírásából, valójában elég nehéz elképzelni, hogy valamelyik madridi sztárcsapat beérné a listavezető FC Barcelonát. Igaz, a katalánok nem csak a LaLigában szeretnének idén győzedelmeskedni.

Ugyan időről időre feltűnnek a kritikus hangok is az FC Barcelona idei játékát és produkcióit illetően, valójában teljes kontroll alatt van minden a Camp Nou-ban. Ernesto Valderde az esetek többségében jó döntéseket hoz még a mérkőzések közben is. A menedzsment gőzerővel dolgozik a lejáró szerződésű játékosok megtartásán, illetve a további erősítéseken.

A Barca egyik legfontosabb hangadója a játékosok közül nem más, mint Gerard Piqué. A világ-, és Európa-bajnok védő bár elmondása szerint mindig az aktuális meccsre koncentrál, azért nem tudja nem észrevenni a triplázás lehetőségét sem:

„Nagyon jól érzem magam, és nyugodta vagyok. A fejemben ott van a három trófea megszerzésének a célja, de még mindig sok meccsünk van. Nekünk pedig meccsről meccsre kell gondolkodnunk. A szerdai olyan lesz, mint egy döntő: mindent vagy semmit, erre kell koncentrálnunk.”

– nyilatkozott tegnap Piqué, a Rayo legyőzését követően.

A bajnokságot már ecseteltük. A kupában már döntős a Barca, míg szerdán BL-nyolcaddöntő visszavágó következik a Lyon ellen.