Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: kérdéses a Barca sztárjának játéka a Lyon ellen

A Barcelona szombati győzelme alkalmával kisebb sérülést szenvedett a katalán csapat egyik alapembere, akinek a probléma következtében erősen kérdésessé vált a játéka a jövő szerdai, Olympique Lyon elleni BL-nyolcaddöntő visszavágójára…

A FC Barcelona csapata a minap hivatalos közleményben erősítette meg, hogy a Rayo Vallecano elleni bajnokit követően a combfájdalmakra panaszkodó Ousmane Dembélé esetében enyhe izomhúzódást diagnosztizáltak, ám arról nem tettek említést, hogy a fiatal világbajnok szélsőnek mennyit kell esetlegesen kihagynia.

Bizonyára a következő napok eseményei fogják meghatározni, hogy a 21 éves játékos bevethető lesz szerdán, honfitársai ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Dembélé az idei szezon nehézkes kezdete ellenére a bajnokságban már nyolcszor volt eredményes, és a BL-ben is szerzett két találatot.

A BL-párharc első mérkőzésén a két csapat Lyonban 0-0-s döntetlent játszott egymással, a katalánoknak tehát szerdán a Camp Nouban mindenképpen nyerniük kell a nyolc közé jutáshoz, ha nem akarnak a Real Madrid útjára lépni…