Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Idegenben ikszelt a Napoli – videóval

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, vagyis a Serie A 27. fordulójában a Napoli csapata idegenben csak egy pontot gyűjtött be a Sassuolo otthonában, hiába volt Ancelotti legénysége a meccs esélyese!

Insigne (balra) hajrában szerzett góljával mentett pontot idegenben a Napoli (forrás: sscnapoli.it)

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, vagyis a Serie A 27. fordulójában ma a Napoli csapata a Sassuolo otthonába látogatott. A vendégek voltak a meccs esélyesei, akik hétközben hazai környezetben győztek le simán az Európa-liga nyolcaddöntőjének odavágóján 3-0-ra a Salzburg csapatát, ezzel pedig nagy lépést tettek a továbbjutás felé.

Már a 3. percben előnybe kerülhetett volna a Napoli, azonban Insigne lökete elsuhant a kapu fölött. A 22. percben villantak a hazaiak is Boga révén, de az ő lövése sem talált kaput, ezúttal mellé ment a labda. A 33. percben a vendégek találhattak volna be, azonban Verdi fejese fölé ment. A félidő végéhez közeledve a Sassuolo került helyzetbe, ám Rogerio lövése sem talált kaput a 38. percben, hiszen mellé ment a labda. Így az első félidő 0-0-s eredménnyel zárult.

A fordulás után viszont nem kellett sokat várni arra, hogy megszülessen a találkozó első találata, ugyanis az 52. percben Berardi a kipattanót a kapuba lőve juttatta előnybe a hazaiakat (1-0)! A 75. percben Diawara járt közel az egyenlítéshez, azonban a hazaiak kapusa, Pegolo szögletre tudott menteni. A 81. percben eldönthette volna a mérkőzést a Sassuolo javára Duncan, azonban fejese mellé ment. Ráadásul a hajrában a pontmentés is összejött a Napoli számára, amikor is a 86. percben Insigne volt eredményes (1-1)! A lefújásig már nem változott az állás, így meglepetésre csak egy pontot tudott szerezni a bajnokságban második helyen álló Napoli csapata.

Serie A, 27. forduló
Sassuolo – Napoli • 1-1 (0-0)
Gólszerzők: Berardi (52.), ill. Insigne (86.)