Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Valverde a BL-ről és az extra motivációról!

Az FC Barcelona vezetőedzője Ernesto Valverde csapata hétvégi bajnokiját követően egyből az Olympique Lyon elleni szerdai Bajnokok Ligája találkozóra kezdett fókuszálni.

(Kép: fcbarcelona.com)

“Úgy gondolom, nem szükséges külön motiválnom a játékosaimat a következő, Lyon elleni meccs előtt. Ugyanis mindenki pontosan tudja, hogy milyen jelentőséggel bír ez a találkozó!” – Idézik a spanyol lapok a Barca trénerének hétvégi mondatait, aki abból indult ki, hogy bizony csapatának fel kellett ébrednie a Rayo elleni bajnokin.

Valverde szerint viszont mindebből sok következtetést nem érdemes levonni, hiszen szerinte ez a meccs ahogy mondani szokás ‘más kávéház’ volt.

“Az elmúlt héten a Real Madrid sem volt szükségünk extra motivációra. A Rayo elleni meccs viszont kissé már más volt! Nem a Real Madrid ellen játszottunk, és nem is a Bajnokok Ligájában… Elismerem, különös volt az atmoszféra is, főleg azok után, hogy ők szereztek vezetést. A Lyon ellen már egy más töltetű találkozó lesz, egy egészen különleges sorozatban, amelynek sajátos varázsa van.” – Tette még hozzá Valverde, megjegyezve azt is, hogy óvatosnak kell lenniük már csak amiatt is, hogy nem hagyhatják figyelmen kívül azt a tényt , hogy több nagy csapat, esélyesként búcsúzott a nyolcaddöntők után.

A Barca – Lyon találkozót szerdán a Spíler 2 közvetíti Élőben!