Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döntött a folytatásról az Ajax tehetsége – sajtóhír

Azok után, hogy szinte naponta olvashatunk más és más híreket arról, hogy melyik kérő áll a legközelebb az Ajax igencsak kapós, hátvédtehetsége leigazolásához, ezúttal egy katalán forrás arról számolt be, hogy biztosra vehető, hogy Matthijs de Ligt hamarosan az FC Barcelona játékosa lesz…

A Catalunya Radio értesülései szerint Matthijs de Ligt a Barcelona csapatában szeretné folytatni a pályafutását, és a hírek szerint a katalán klub is mindent meg fog tenni érte, hogy a fiatal hátvéd őket válassza a nyáron.

A 19 éves védő fiatal kora ellenére 2016 óta kirobbanthatatlan alapembere az Ajax csapatának, az általános vélekedés szerint hatalmas jövő állhat előtte, és akár a következő évtizedek meghatározó hátvédje lehet világszinten. De Ligt leigazolásáért egy sor európai topcsapat küzd, a Barca mellett korábban a Juventus, a Manchester City és a PSG csapatait emlegették eddig.

Az Ajax másik nagy tehetsége, Frenkie de Jong már leszerződött a következő szezontól a Barcelonához, és jó eséllyel ő is egy nyomós érv lehet de Ligt számára a katalánok mellett.