Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: “Nem a mentális tényezőn múlt a kiesés!”

Újabb Paris Saint-Germain játékos idézte fel a PSG szemszögéből nézve tragikus, MU elleni párizsi estét.

(Kép: as.com)

A találkozón az utolsó percekben kezező Presnel Kimpembe a következőképpen idézte fel a történteket.

“Nagyon fáj. Pontosan tudom, hogy mit érezhetnek a szurkolóink. Abszolút megértem a haragjukat és csalódottságukat.” – Kezdte a francia középhátvéd a Youtube Bros. Stories megkeresésére.

“Ez egy olyan meccs volt, amelyre sokáig emlékezni fogunk. Mégis valahogy el kell tudnunk engednünk ezt a szezon hátralévő részére.” – Folytatta Kimpembe, aki szerint nem volt mentális problémájuk a visszavágón.

“Elveszítettük azt a határozottságot és düht, amely az első meccsen jellemzett bennünket. Úgy gondolom semmi köze nem volt a kieséshez annak, hogy a múltban kellemetlen tapasztalataink adódtak a Bajnokok Ligájában. Azt hiszem elégedettek voltunk, megkönnyebbülten vártuk a párizsi összecsapást. Ez viszont soha, de  soha nem történhet meg még egyszer. Elég volt!”

“Természetesen fogunk még meccseket veszíteni a Bajnokok Ligájában, viszont még egyszer hasonló nem történhet meg! Emelt fővel kell befejeznünk a szezont, és tovább lépnünk. Nem lesz könnyű, de ott van a francia bajnokság, vagy a francia kupa. Tudom, hogy sokan azt gondolják, ezeket könnyen megnyerjük majd, viszont nekik is üzenném, hogy nem olyan könnyű francia bajnoknak, vagy kupagyőztesnek lenni!” – Tette még hozzá Kimpembe.