Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: „Zidane azért tért vissza, mert…”

Természetesen nem kellett sokáig várni a Real Madrid egocentrikus elnökének, Florentino Péreznek a nyilatkozatára sem, miután bemutatásra került tegnap este a klub régi-új vezetőedzője, Zinedine Zidane.

Hónapokon át tartó szenvedés végére tett pontot tegnap a Real Madrid. Legalábbis a vezetőség, a játékosok és persze a szurkolók reményei szerint. Zinedine Zidane ugyanis alig egy évvel azután, hogy a sorozatban elért harmadik BL-győzelem után elköszönt, máris visszaült a „Királyiak” kispadjára.

A már most legendásnak számító francia szakember szinte tét nélkül kötött szerződést 2022-ig a Reallal. Ugyanis az immár Ronaldo nélküli gárda már csak abban érdekelt, hogy legalább az első négyben végezzen a bajnokságban, lévén a végső győzelemre már csak halovány matematikai esélye van. A korai Bajnokok Ligája, illetve Király-kupa búcsúról már ne is beszéljünk.

Pillanatnyilag a világ egyik legboldogabb embere Pérez elnök, aki alighanem gondolkodás nélkül fogadta el Zidane „hat pontját”:

„Összetett pillanatokon megyünk keresztül. Köszönöm Santiago Solarinak, aki mindent megtett, amit csak tudott a klubért. Köszönjük meg neki, és reméljük, hogy a klubon belül folytatja. De ebben az évben nem hoztuk a várt eredményeket, és most azonnal el kell kezdenünk dolgozni, hogy helyreállítsuk a versenyképességünket. Zidane visszatért, és a Real Madrid iránti szenvedélye egyesül a klubunkkal, mert a Real fontos része az életének. Vele szeretnénk folytatni az egyedülálló történelmünket, ahogy az előző három évben. Szeretnénk üdvözölni a világ legjobb edzőjét, aki a Real Madrid nagyságát képviseli. Még egyszer köszönöm Zidane-nak a hűségét, amikor öt nappal ezelőtt felajánlottuk neki a munkát, és ő megmutatta a klubszeretetét.”.