Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: Újabb balhé Münchenben?

A Liverpool elleni Bajnokok Ligája búcsút követően könnyen lehet, hogy egy újabb botrány kezd körvonalazódni Niko Kovac vezetőedző, és a csapat között (…)

(Kép: goal.com)

A szezon korábbi szakaszában már lehetett hallani arról, hogy a horvát tréner módszereit kritizálják a játékosok. A BL-kiesés pedig nem erősítette meg Kovac mester pozícióját, sőt!

Elég csak Robert Lewandowski meccs utáni szavait felidézni! A klasszis csatár ugyan igen megfontoltan fogalmazott, a sorok között olvasva azonban bizony ott van a kritika is.

“Az első meccsen egyáltalán nem vállaltunk kockázatot, mintha nem is akartunk volna előrefelé játszani! Erre ma este szinte ugyan ez történt! Nem léptünk fel támadólag, és mintha hazai pályán sem akartunk volna gólt szerezni.” – idézi a beIN SPORTS a lengyel gólvágót.

“Hazai pályán játszottunk, de meg se próbáltuk a saját játékunkat játszani. A Liverpool ezért juthatott tovább. Egyáltalán nem vagyok boldog, sőt dühös vagyok, mert mindannyian tudjuk, hogy ennél jobban kellett volna futballoznunk, de mégse így tettünk!” – Így Lewandowski, aki szerint ezek után nincs mese, meg kell nyerniük a Bundesligát és a Német-kupát.