Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Klopp eksztázisban a hazájában kiharcolt siker után

A Liverpool házon kívül harcolta ki a továbbjutást a Bayern München ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, miután a hazai gól nélküli döntetlent követően Jürgen Klopp csapata 3-1-re győzött a bajorok vendégeként…

Teljesen érthető, hogy a Liverpool fanatikus német trénere rendkívül boldog volt a német sztárcsapat otthonában kiharcolt továbbjutást követően:

“Teljesen megérdemelt ez a siker, nagy diadal, büszke vagyok a srácokra! Vissza akarom nézni vagy ezerszer ezt a mérkőzést! Védekezésben egészen kiválót nyújtottunk, pedig eddig a találkozóig a Bajnokok Ligájában pont ezzel gond volt. Virgil van Dijk remekül szervezi a védekezésünket, a másik kapu előtt pedig szintén veszélyes. Nagyon fontos volt a gólja. Egy ilyen összecsapáson mindenképpen lesznek hibák, a feladat az, hogy mindig meccsben tudjunk maradni. Irányítsunk akkor, amikor tudunk. Egy pillanatig sem tűnt úgy, hogy a Bayern lejátszik minket a pályáról. Egy egy után mi szereztünk kettőt, sőt, lehetett volna több is. Az első félidőben jobban akartunk futballozni, akkor is, ha szereztünk egy gyönyörű gólt, aztán a másodikban nagyot javultunk. Megmutattuk, hogy a Liverpool az európai futball elitjéhez tartozik.”