Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újra megsérült a Barca sztárja

Az FC Barcelona szerda este megizzadt a Lyon ellen, avagy a továbbjutás közel sem volt olyan sima, mint azt az 5:1-es végeredmény mutatja. A meccs után az is kiderült, hogy a győzelem vezéráldozattal járt, amiért a szurkolók egy része a szakmai stábot teszi felelőssé.

Ousmane Dembélé a hétvégi húzódása után csupán a cserepadon kapott helyet a Lyon elleni visszavágón. A 2:0-ás előny tudatában a katalánok hátradőltek, ez pedig kis híján visszaütött, ugyanis a franciák szépítő találata után egy igen izzasztó húsz perc következett, mely során akár az egyenlítő találat is összejöhetett volna a vendégek számára, amivel abban a pillanatban továbbjutásra álltak volna.

Valverde ekkor küldte be villámléptű francia szélsőjét, aki góllal vette ki a részét az 5:1-es sikerből. Igen ám, de a hírek szerint rásérült a hétvégi húzódására, így a hétvégi Betis elleni bajnokit biztosan kihagyja. Nem kizárt, hogy a francia részlegesen izomszakadást szenvedett, ezt a nap folyamán esedékes hivatalos orvosi vizsgálatok erősítik, vagy cáfolják majd meg.

FRISSÍTÉS! A klub hivatalosan is megerősítette, hogy Dembélé rásérült a húzódására, így 3-4 hetes kihagyás vár rá…