Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: A szurkolók ítéletet mondtak!

Mint ismert, Diego Simeone nem keresett üres kifogásokat a Juventus elleni BL-kiesésre, és kijelentette, hogy a Juve abszolút csapata fölé tudott nőni a visszavágón. Nos, a “matracosok” szurkolóit mindezzel nem igazán sikerült megnyugtatnia, sőt!

(Kép: sport.virgilio.it)

Az Atlético-drukekrei szerint ugyanis egyenesen Simeone felelős a kiesésért!

A madridi Marca internetes kiadásán meghirdetett szavazáson több mint 125 000 szurkoló vett részt, és döntő többségük (54%) Simeonét jelölte meg bűnbaknak.

További 22% szerint közös a játékosok és a szakmai stáb felelőssége; 19% szerint a futballistákat érdemes hibáztatni; míg 5% elővette a az Atlético vezetését is, kifogásolva a csapat kevésbé tudatos építését.

Az Atleti-drukkerek egyébként olyan kommenteket is hozzáfűztek, hogy Simeone hiába költött rengeteg pénzt a nyáron, nem tudta újjáépíteni igazán a csapatát. De voltak, akik szerint az Atlético még csak meg sem próbálta megszerezni az oly fontos idegenbeli gólt Torinóban, és ezért egyértelműen az argentin mester és taktikája a hibás.

Érdekesség még, hogy nem az optimizmus jellemző mostanság Madrid piros-fehér felén, hiszen már csak a drukkerek kicsivel több mint fele gondolja úgy, hogy a BL-kiesés a csapat bajnoki szereplésére is hatással lesz. Mindössze 58% bízik/reménykedik abban, hogy még meg lehet még a bajnoki cím.