Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb elképesztő fordulat Hazard ügyében! – sajtóhír

A legfrissebb angol lapértesülések szerint a Chelsea vezetősége meghozta döntését Eden Hazard jövőjével kapcsolatban, ami nem kis kockázatvállalásnak tűnik, de a londoni klub jelenlegi helyzetében teljesen érthető álláspont lenne…

A Sunday Express hírei szerint a Chelsea csapata nem akarja eladni idén nyáron a 2019-2020-as idény végéig érvényes szerződéssel bíró Eden Hazard-ot, hanem továbbra is reménykednek abban, hogy a belga klasszis hűséges marad hozzájuk és új szerződést köt a következő szezon végéig a csapattal.

Mindez hatalmas kockázatvállalásnak – és felelőtlenségnek? – tűnhet a “Kékek” vezetése részéről, hiszen az évek óta nyíltan a Real Madrid csapatához vágyódó Hazard így nagy eséllyel 2020. nyarán ingyen hagyhatja hátra a Stamford Bridge-et, ami hatalmas luxus lenne egy ilyen játékost, de tekintve, hogy a Chelsea-t kizárták az átigazolásokból, amennyiben elengednék most nyáron a belgát, akkor legfeljebb házon belül tudnák őt pótolni.

Hazard 2012 óta több mint 300 mérkőzésen lépett pályára a londoni klub színeiben, legeredményesebb szezonjában 19 gólt szerzett még a 2014-2015-ös kiírásban, ennek megdöntésére a jelenleg futó idényben komoly esélye lehet, hiszen 36 fellépésről már 16 találatot számlál.

Amennyiben a hírek igaznak bizonyulnak, úgy a “blancók” szurkolóinak további egy évet kérne várniuk Hazard már így is éppen elég régóta rebesgetett érkezésére…