Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane: „Nem lehet elfelejteni azt, amit Iscoék tettek”

A visszatérése óta az első meccsen dirigálta Zinedine Zidane a Real Madrid együttesét. A francia sikeredző azonnal vissza is rakta a kezdőcsapatba korábbi alapembereit, az utódoknál mellőzött Navas-t, Marcelot és Iscot.

Real Madrid’s French coach Zinedine Zidane (R) looks at Real Madrid’s Brazilian defender Marcelo controlling the ball during the Spanish league football match between Real Madrid CF and RC Celta de Vigo at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 16, 2019. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)

Ahogy arról tegnap kora este beszámoltunk, a Real Madrid ha nem is igazán magabiztosan, de megérdemelten verte a Celta Vigot. A klubbal egymás után három Bajnokok Ligáját nyerő Zinedine Zidane a hétfői visszatérése után most először ült le a kispadra élesben, és máris győzelemmel mutatkozott be. Szenzációt keltő módon azonnal a kezdőcsapatba dobta be korábbi kedvenceit. Keylor Navas az elmúlt nyáron lett másodhegedűs a kapusposzton, lévén Courtois azonnal kiszorította őt a Chelsea-től megérkezvén. A sokszor még a keretből is kidobott spanyol válogatott középpályás, Isco a jobb oldalról rohamozva máris góllal jelentkezett a Celta ellen. A félig már a Juventus-ba vizionált Marcelo pedig gólpasszal járul hozzá a sikerhez.

Zidane természetesen a lefújást követően megmagyarázta, hogy nem az új emberekkel van gondja, szimplán nem akar változtatni a nála már korábban bevált recepten:

„Senki sem mondhat le ezekről a játékosokról azok után, amit itt elértek. Mindenki előtt számítok rájuk, de természetesen Courtois-ra vagy Reguilonra is. De Keylor Navas, Isco vagy Marcelo is nagyon jó, tetszett a játékunk.”

– ünnepelte „öregjeit” a Real trénere.