Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olyat tettek az angolok, amelyre közel 40 éve nem volt példa!

Az angol labdarúgó-válogatott tegnap este Montenegró otthonában 5-1-re nyerte meg második Eb-selejtezős meccsét, akárcsak az elsőt, ezúttal pedig hiába került hátrányba Anglia, ez sem volt akadály a nagyszerű formában szereplő szigetországiak előtt!

Az angolok másodjára is ugyanolyan arányú fölényes sikert arattak második Eb-selejtezős meccsükön, mint az elsőn a Wembley-ben! (forrás: twitter.com/Squawka)

Szárnyalnak az angolok, ugyanis a szigetországi válogatott nem csak két egymást követő 5-1-es, vagyis kiütéses sikert aratott az Eb-selejtezők nyitányán, hanem Gareth Southgate irányítása alatt zsinórban ötödik diadalukat aratták a Háromoroszlánosok! Az elmúlt esztendőben megrendezett oroszországi világbajnokságon bronzmérkőzést játszó Anglia remek formában van tehát, de a fenti adat még nem minden! Ugyanis az angolok 1984 óta először győztek két egymást követő meccsen is 5 vagy több gólt szerezve! Előbb Csehországot gyűrték le Kane-ék a Wembley-ben négy góllal 5-1-re, ráadásul ez volt a csehek történetének legnagyobb veresége, majd tegnap este Montenegró válogatottját ütötték ki idegenben ugyanolyan arányban, annak ellenére is, hogy vezetett a házigazda!

Az angolokra ezzel igencsak jó idők járnak, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen nagyon jó játékosokból, jól összerakott válogatottról van szó, amely nagy eséllyel csoportelsőként jut ki a jövő évi Európa-bajnokságra, és azt se feledjük, hogy a Nemzetek Ligája idén nyáron, első alkalommal megrendezendő négyes döntőjébe is bejutott Anglia válogatottja!