Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Umtiti tökéletes teljesítményt nyújtott Izland ellen

A francia labdarúgó-válogatott tegnap este Izland nemzeti csapatát látta vendégül az Eb-selejtezők részeként, a hazaiak pedig győztek is simán, 4-0-ra! A lehengerlő francia siker alkalmával Umtiti betalált, de nem csak emiatt nyújtott teljes mértékben tökéletes teljesítményt!

Umtiti góllal és tökéletes passzpontossággal vette ki részét a franciák Izland elleni sikeréből! (forrás: twitter.com/OptaJean)

Samuel Umtiti a francia válogatott és a Barcelona labdarúgója tegnap este Izland ellen hazai pályán játszott nemzeti csapata színeiben, és hazája kiütéses (4-0) sikeréből góllal vette ki a részét, ugyanis ő szerezte a kékek első találatát! Umtiti azonban nem csak emiatt játszott emlékezetes meccset, hanem azért is, mert tökéletes teljesítményt nyújtott, és ez szó szerint értendő! A francia játékos ugyanis 107 passzából mindegyik pontos volt! Franciaország válogatottja egyébiránt összességében is igencsak pontosan játszott, hiszen a hazaiak 843 passzkísérletéből 766 pontos volt, ez pedig 91%-os arányt jelent!