Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mbappé nem tud leállni!

Kylian Mbappé, a francia válogatott és a PSG fiatal támadója tegnap este hazája Eb-selejtezős mérkőzésen Izland vendéglátása alkalmával is jócskán kivette a részét Franciaország kiütéses sikeréből, ugyanis gólt szerzett és két gólpasszt is kiosztott!

Mbappé remekelt Izland ellen is, ugyanis betalált és két gólpasszt is kiosztott! (forrás: twitter.com/lequipe)

Kylian Mbappé, a franciák és a PSG csodacsatára még csak 20 éves, de már 92 gólt szerzett karrierje során! A tegnap este a francia fővárosban az Izland elleni Eb-selejtezőn (4-0) is betaláló csatár 170 mérkőzésen érte el közel a századik találatát is, és ilyen teljesítménnyel az is nagyon közelinek tűnik, és csak idő kérdése, hogy Mbappé százados legyen! Azonban nem csak gólok terén kimagasló, amit a francia fiatal alkot, hiszen 50 gólpasszt is kiosztott eddigi karrierje során a válogatottbeli és klubmeccseket is tekintve! Izland ellen pedig nem csak betalált, hanem egy asszisztot is kiosztott, ugyanis az ő labdája után szerezte meg Umtiti révén első gólját a francia válogatott az északiakkal szemben! Mbappé egyébiránt ha csak a nemzeti csapatban szerzett góljait nézzük, akkor 18 gólig jutott a franciák ásza!

Ezzel együtt Mbappé mindent egybevetve nemzeti színekben és klubszinten is nézve a teljesítményét megközelítőleg 80 percenként betalál, ami azt jelenti, hogy lényegében minden alkalommal, amikor pályára lép, legalább egy gól szerez!