Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! A nap hírét hozta a Manchester United

Hivatalos bejelentéssel rukkolt elő a Manchester United csütörtök délelőtt 10 óra magasságában, avagy a jövőben is Ole Gunnar Solskjaer irányítja majd a vörös ördögöket.

Nem tér vissza a Molde együtteséhez Ole Gunnar Solskjaer, aki decemberben José Mourinho menesztése után vette át a legendás manchesteri klubot, melyet játékosként is szolgált. A 46 éves norvég legenda nyolc győzelemmel debütált a kispadon, összességében pedig 19 meccsen 14 győzelmet, 2 döntetlent és 3 vereséget jegyez, miközben a BL-ben a PSG-t búcsúztatva borították az előzetes papírformát, így készülhetnek az FC Barcelona elleni negyeddöntőre. Mióta ő az edző, egyetlen Premier League klub sem szerzett több pontot. Solskjaer egy hároméves szerződést szignózott.

„Már az első napomon otthon éreztem magam. Megtisztelő volt a Manchester United játékosának lenni, ahogy most edzőnek lenni is az. Az elmúlt néhány hónap fantasztikus volt, szeretném megköszönni mindenkinek a kemény munkát. Erről a munkáról álmodtam mindig, remélem, folytatni tudjuk a sikeres szereplésünket, amit megérdemel a nagyszerű szurkolótáborunk.” – mondta Ole Gunnar Solskjaer a klub hivatalos honlapján.