Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Milan idegenben kapott ki! – videóval

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, vagyis a Serie A 29. fordulójában ma este az AC Milan a Sampdoria vendége volt. Már a meccs első percében gól született, amely végezetül mindent eldöntőnek bizonyult, ennek pedig a hazaiak örülhettek!

Donnarumma hibája után már az első percben gól született (forrás: twitter.com/acmilan)

A Serie A 29. fordulójának ma esti meccsén az AC Milan csapata a genovai Sampdoria vendége volt.

A találkozó gyors góllal indult, ugyanis a hazaiak már az első percben előnybe kerültek, amikor is a Milan kapusa, Donnarumma hibázott nagyot, hiszen a hátra tett labdát lényegében belelőtte az őt letámadó Defrelbe, akinek góljával a Sampdoria szerzett tehát vezetést a meccs nyitányán (1-0). A 10. percben a vendégek lengyel gólvágója, Piatek talált volna be, de Audero kapus hárítani tudott. A 18. percben az olasz veterán, Quagliarella igyekezett kétgólosra növelni a Samp előnyét, de Donnarumma ezúttal hárított. Az első félidő során a Milan csak mezőnyben volt jobb, de csak épphogy, így hazai előnnyel mehettek pihenni a felek.

A fordulást követően tovább növelhette volna előnyét a Sampdoria, azonban az első gólt is szerző Defrel próbálkozása fölé ment az 57. percben! Pár perccel később, a 61. minitumban Bakayoko úgy tűnt, hogy egyenlített, azonban a Milan játékosának gólját nem adták meg a kapus lökése miatt, így a fejesből hiába lett gól, nem módosult az eredmény. A 70. percben Samu Castillejo is közel járt az egyenlítéshez, de lökete a felső lécen csattant! A 81. percben pedig ismét Defrel révén villant a Sampdoria, azonban a hazaiak játékosának távoli löketét hárítani tudta Donnarumma! A 90. percben még úgy tűnt, lehet reménye a Milannak, azonban Daniele Orsato játékvezető a videóbíró segítségét is igénybe véve úgy döntött, nem ad tizenegyest a Gennaro Gattuso által irányított együttesnek! A hosszúra nyúlt hosszabbítás sem hozott már viszont gólt, így 7 percnyi ráadás után lefújta a második félidőt, egyben a meccset a játékvezető, a Sampdoria pedig szűken ugyan, de legyőzte az AC Milan csapatát!

Serie A, 29. forduló
Sampdoria – AC Milan • 1-0 (1-0)
Gólszerzők: Defrel (1.), ill.