Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videó: Wayne Rooney elképesztően nagy győztes gólt lőtt!

Sohasem a szépségéért szerettük, annál inkább a futballtudását csodáltuk Wayne Rooney-nak, aki hétfőre virradóra ismételten megcsillantott valamit zsinatilásából.

Az MLS-ben szereplő D.C. United honfitársunkat Stieber Zoltánt csak a kispadon jegelte, ellenben pályán volt a csapat sztárja Wayne Rooney, aki egy zseniális szabadrúgásgóllal eldöntötte idegenben az Orlando City elleni rangadót. A második washingtoni gólra csak Dwyer révén érkezett egy felelet, így az érdekes szögből lőtt bombagól három pontot eredményezett. Rooney nem csak gólt jegyzett, az első vendég találatnál az asszisztot is ő jegyezte.

A D.C. United ezzel a hétvége után vezeti a keleti konferenciát 3 győzelemmel és 1 döntetlennel, 9 lőtt és mindössze 1 kapott góllal. Az egykori United-klasszis remekül kezdte a szezont, csapata 9 góljából 7 esetében oroszlánrészt vállalt. A mostanival együtt már 4 találatnál jár, és 3 gólpassz is ott van a neve mellett. A konferenciában még veretlen, és csupán három meccset játszott a Toronto, míg a címvédő Atalanta United nagy meglepetésre egyelőre csak sereghajtó.