Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Ha most nem, akkor jövőre Madridba igazol!”

A franciák korábbi kiválósága, Robert Pires a La W rádiónak adott interjújában érdekes gondolatmenetet vezetett le Kylian Mbappé jövőjét illetően.

(Kép: as.com)

Pires mondatai vélhetően elnyerik majd a Real Madrid szurkolóinak tetszését, hiszen az egykori Arsenal-szélső szerint Mbappé “végzete”, hogy a blancókhoz igazoljon.

“Már most úgy játszik, hogy készen áll arra, hogy a Real Madrid játékosa legyen. Ha nem a most, akkor egy évvel később szerintem oda igazol.” – Így Pires.

“Egy nagyon, nagyon jó játékos, hihetetlen potenciállal, ráadásul roppant fiatal is. Abszolút intelligens futballista, aki pontosan tudja, hogy mind a jelenben, mind a jövőben melyek a legjobb döntések a számára.” – Folytatta a 45 esztendős világ -és Európa-bajnok középpályás, aki egy rövidebb intelemmel is ellátta fiatal honfitársát.

“Nagy különbség van a PSG és a Real Madrid között. Nagyobb a nyomás, nem egyszerű Madridban futballozni. A Real a világ egyik, ha nem a legnagyobb klubja, ahol a szurkolók máshol elképzelhetetlen nyomást helyeznek mindenkire. Mbappénak e tekintetben is óvatosnak kell lennie, hiszen bármilyen jól is játszik, sokat kell még tanulnia. Elég csak a Manchester United elleni BL-visszavágóra gondolnunk. Szüksége van az ilyen tapasztalatokra is.” – Jegyezte még meg Pires, aki szerint Mbappé nagy jövő előtt áll, ám ez a jövő szerinte előbb vagy utóbb, de a Real Madridnál folytatódik majd.