Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU – Barca: „Nagyon fontos lesz, de minden meccsünket meg kell nyernünk”

Izzadtságszagú, de megérdemelt győzelmet aratott tegnap este az FC Barcelona együttese, az Atlético Madrid elleni bajnokin. A rangadót megnyerve szinte biztossá vált a katalánok elsősége, amely két-három múlva már matematikailag is elvehetetlenné válhat. Persze nem csak a LaLigára kell figyelnie Messiéknek.

Ugyanis Leo Messi és társai még mindig fronton versenyben vannak, ám egyelőre nagyon jól bírják a három sorozat általi gyűrődést. Az FC Barcelona a szinte biztos megnyert bajnoki cím mellé, május hónap végén a Valencia ellen gyűjtheti be a klub történetének harmincegyedik kupagyőzelmét.

A Bajnokok Ligájában viszont még „csak” legjobb nyolc között jár a Barca, ahol a Manchester United ellen vár rájuk egy remek negyeddöntős párharc, melynek első felvonására szerdáig kell várnunk. A tegnap esti rangadóról, és az angolok elleni csatáról nyilatkozott Ernesto Valverde vezetőedző:

„Ez nagyon fontos három pont volt, de még mindig sokat kell szereznünk. A munkát, mint mindig, most is el kell végezni. Az Atlético a második helyen áll, nagyszerű csapatuk van, és a végéig harcban leszünk. Az tény, hogy a kiállítás befolyásolta a meccs ütemét, és bár az első félidőben nem, de a másodikban már jobbak voltunk, mint ők. Oblak nagyszerű kapus, és sokszor megmentette őket. Szerdán nagyon fontos mérkőzésünk lesz. A tervünk pedig az, hogy minden fronton versenyben legyünk, és minden találkozót megpróbálunk megnyerni.”

– fogadkozott a”Gránátvörös-kékek” mestere.