Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Jürgen Klopp egyáltalán nem örül az ellenfélnek

A keddi és a szerdai napon rendezik az első mérkőzéseket a Bajnokok Ligája negyeddöntőiben, ma este a Liverpool és az FC Porto párharcában is sor kerül az odavágóra, mely előtt a “Vörösök” menedzsere, Jürgen Klopp fejezte ki véleményét…

Emlékezhetünk rá, hogy a tavaly a döntőig jutó Liverpool menetelése alkalmával 5-0-ra ütötte ki a nyolcaddöntőben az FC Portót, ennek ellenére a német szakember Jürgen Klopp, egyáltalán nem örül, hogy újra a portugál bajnokkal kell találkozniuk:

“Tavaly az 5-0-s győzelem után azt gondoltuk, egy darabig nem kell majd ide jönni, most pedig itt vagyunk újra… Nagyon furcsa és nehéz mérkőzés volt. A Porto erősen kezdett, aztán két vagy három kontragólt is lőttünk szinte a semmiből. Ami előny számunkra, az az hogy hazai pályán játszhatunk. Ami pedig előny számukra, hogy erőt és motivációt meríthetnek a tavaly történtekből. A Porto nagyon tapasztalt csapat. Állandóan ott vannak a portugál bajnokság élmezőnyében, éles versenyben a Benficával. Ráadásul ott van nekik a kapuban Iker Casillas. Biztos vagyok abban, hogy ez a párharc egészen más lesz, mint a tavalyi volt.”

Klopp mester a hétfői sajtótájékoztatón azt is elárulta, hogy kisebb sérülése ellenére minden bizonnyal Georginio Wijnaldum és Virgil van Dijk is bevethető lesz az első mérkőzésen az Anfield Roadon.

A találkozót ma este, 21 órai kezdettel a Spíler2 csatorna tűzte műsorára.