Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Hazard marad, ha lesz BL-szereplés

Az FC Barcelona és a Chelsea egykori izlandi sztárja, Eidur Gudjohnsen szerin nagyon is egyszerű a belga támadó, Eden Hazard helyzete a londoni klubnál. A korábbi gólvágó szerint nincs semmi baj Hazard klubhűségével.

Eidur Gudjohnsen még 2000 és 2006 között játszott a Chelsea csapatánál, és ha az újságírók megkérdezik, ő továbbra is szívesen foglalkozik a londoniakkal. Az izlandi legenda most a L’Equipe-nek nyilatkozott a „Kékek” idei legnagyobb problémájáról, ami nem más, mint Eden Hazard esetleges távozása. Állítólag a belga válogatott egyik legfényesebb csillaga a Real Madridhoz igazol, pontot téve a már évek óta tartó kacérkodásra. Gudjohnsen azonban úgy véli, hogy egy esetleges Bajnokok Ligája indulás talán megváltoztatná Hazazd távozási szándékát:

„Még mindig nem tudjuk, hogy mit hoz a jövő, majd csak a szezon végén lesznek válaszok. Nem ismerem személyesen Hazard-t, de mindig kedvezően nyilatkozik a Chelsea-vel kapcsolatban, és mindig azt nyilatkozza, hogy boldog ebben a klubban. Talán a Bajnokok Ligájában való részvétel jelentheti azt a különbséget, ezért a Chelsea számára még fontosabb az Európa-liga megnyerése.”

– elmélkedett az izlandi U21-es válogatott másodedzője.