Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Házon belül erősít a Manchester City

Továbbra is óriási a küzdelem a Manchester City és a Liverpool között az angol bajnoki címet eldöntendő csatában. A felek egyelőre fej-fej mellett küzdenek, de persze nem tehetik meg azt, hogy csak a jelenre figyelnek.

A fenntartható fejlődés miatt ügyelniük kell a „holnap” biztonságára is. A Sunday Mirror egy belsős, klubbéli forrásra hivatkozva hozta le tegnap a hírt John Stones-szal kapcsolatban. A brit lap szerint hiába rendelkezik az angol válogatott védő további három évig szerződéssel az Etihadban, már most szó van a marasztalásáról.

A Barnsley-ban született, és ott is nevelkedő Stones 2016-ban érkezett az Evertontól a Manchester Cityhez. Azóta, ha éppen bevethető, és Guardiola nem kezd éppen egy pihentető rotálásba, akkor a kezdőcsapatban találja magát a 25 éves bekk. Így hát nem is meglepő, hogy állítólag maga a katalán szakember kezdeményezte Stones 2022-ben lejáró szerződésének a meghosszabbítását.

A hír szerint egyébként a konkrét tárgyalásokra csak a bajnoki versenyfutás lezárultával kerül majd sor.

John Stones ebben az idényben eddig harminchat étmeccsen kapott lehetőséget, amely alkalmak során egy gólpasszt adott, és mindössze egyetlen sárgalap rontja a statisztikáját.