Hertha: korábbi Bayern-tréner is jelölt Dárdai helyére! – sajtóhír

Németh Boldizsár
Németh Boldizsár
újságíró, 2019 április 23. 22:09

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, állítólag Dárdai Pál helyére esélyes a Young Boys fiatal trénere, Gerardo Seoane, aki rendkívül simán vezette bajnoki címre a svájci alakulatot. A legfrissebb hírek szerint viszont a Bayern München egykori menedzsere, Jürgen Klinsmann szintén ott van a lehetséges utódok között…

A France Football információi szerint Jürgen Klinsmann is esélyes Dárdai Pál helyére a Hertha BSC kispadján. Mint ismert, a berlini alakulat múlt héten adott ki hivatalos közleményt a magyar szakember jövőjét illetően. A bejelentés nem váratlanul jelent meg, hiszen a német sajtó már előtte megszellőztette Dárdai esetleges leváltását.

Jürgen Klinsmann a 2008/2009-es szezon folyamán irányíthatta a Bayern Münchent, de a csalódást keltő idény miatt az utolsó fordulókban már nem ő ült a bajorok kispadján. Klubszinten csak a Bayern irányította, hiszen 2004-2006-ig a német válogatott, majd 2011 júliusa és 2016 novembere között az amerikai nemzeti csapat szövetségi kapitánya volt. A legendás német tréner azóta nem dolgozott sehol sem, de a visszatérésével kapcsolatban már több hír is megjelent.