Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane nagyon dühös, hogy kikaptak egy kiesőjelölt csapattól

A Real Madrid vasárnap este 1-0-ra kapott ki a Rayo Vallecanótól, amitől nagyobb égést el se tud képzelni a királyiak vezetőedzője, Zinedine Zidane sem. A szakember dühösen nyilatkozott a találkozó után.

Forrás: Marca

Ha volt is némi esélye a Real Madridnak a második hely megszerzésére, az vasárnap este teljesen szertefoszlott, mivel a Rayo Vallecano 1-0-ra megverte őket. A királyiak vezetőedzője, Zinedine Zidane a mérkőzés után most nem a szokásos szöveget adta elő, hanem őszintén beszélt a csalódottságáról.

“Bocsánatot kell kérnem azért, amit ma itt előadtunk. A hozzáállásunk sehol sem volt. Nem foguk senkit külön hibáztatni, ezt együtt rontottuk el. Próbálnék valami pozitívumot mondani, de nem tudok semmit. Egy nagy semmi volt az egész. Persze, néha nem sikerült gólt lőni, de itt most nem erről volt szó. Dühös vagyok, mert ez az egész nagyon rosszul néz ki és én vagyok érte a felelős.” 

Zidane ráadásul még a játékosokat is elővette, pedig, ahogy el is mondta, nem szokása rájuk fogni a vereséget.

“Nem szoktam hibáztatni a játékosaimat, de most kell, mert ebben ők is vastagon benne voltak. Nem játszhatunk így.”

A Real Madridnak már csak három mérkőzése van hátra a szezonból, mind a három a La Ligában. Egy dolog miatt örülhetnek csak, hogy most már biztos az automatikus BL-induló helyük a tabellán.