Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Megint botlott az Inter – videóval

A Serie A 35. fordulójában ma este a milánói Inter a kiesés ellen küzdő Udinese vendégeként adós maradt a sikerrel, és pontosztozkodással zárult a találkozó.

Hiába küzdött az Inter, de nem tudott győzni idegenben(twitter.com/Inter)

A Serie A, vagyis az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának ma esti meccsén a BL-indulást megcélzó Inter a kiesés elől menekülő Udinese vendége volt. A milánóiak a 14. percben megszerezhették volna a bajnoki első gólját, azonban Nainggolan löketét Musso nagy védése követte. Félórához érve és az Inter korábban is próbálkozó belga játékosa talált volna be, de ezúttal lövése célt tévesztett. A félidő hajrájához közeledve az Udinese kerülhetett volna előnybe, azonban Mandragora lövését a 38. percben Handanovic hárította. A szünethez érve gól nélküli döntetlen volt az állás.

Csupán két perc telt el a második félidőből, mikor Lautaro Martinez próbálta bevenni a hazaiak kapuját, de az Inter fiatal argentin játékosának lövését hárítani tudta Musso. A 64. minutumban a szünet előtt többször is veszélyeztető Nainggolan igyekezett gólt szerezni, de  távoli lövését hatástalanította az Udinese kapusa. A hajrához közeledve, a 87. percben közel állt ahhoz az Inter, hogy akár a három pontot is begyűjtse, viszont Keita Balde lehetősége után bravúrral védett Musso. A hosszabbítás négy perces során ugyancsak nem született gól, így  0-0-ás eredménnyel ért véget a találkozó.

Serie A, 35 forduló 
Udinese – Inter • 0-0

VIDEÓ HAMAROSAN!


A Serie A 35. fordulójának mai első meccsén a már kiesett veronai Chievo vendége a Spal volt. A hazaiak nagy vereségbe szaladtak bele, a gólgyártást pedig vendég részről Felipe kezdte meg fejjel már a 8. percben (0-1). A szünetig nem is esett újabb találat, viszont a fordulás után két perccel Floccari révén növelte előnyét a Spal (0-2). Az 55. minutumban Felipe ismét bevettem Chievo kapuját, amikor a szabadrúgásból beívelt labdát juttatta kapuba. Érdekesség, hogy ugyan ebben a percben már ezt megelőzően betalált Felipe, de azt les miatt nem adták meg (0-3). A mindent eldöntő találatot a 81. percben Kurtic szerezte, a Spal pedig így simán ütötte ki mai ellenfelét (0-4).

Seria A, 35 forduló 
Chievo – Spal • 0-4 (0-1)
Gólszerzők: -, ill., Felipe (8., 55.), Floccari (47.), Kurtic (81.)

A 35. forduló eddigi eredményei:
Juventus – Torino • 1-1 (0-1)

A 35. forduló további mérkőzései:
Vasárnap:
12.30 • Empoli – Fiorentina
15.00 • Lazio – Atalanta
15.00 • Parma – Sampdoria
15.00 • Sassuolo – Frosinone
18.00 • Genoa – AS Roma
20.30 • Napoli – Cagliari
Hétfő:
20.30 • AC Milan – Bologna

A bajnokság jelenlegi állása

A góllövőlista jelenlegi élmezőnye