Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Az MLS-ben tárt karokkal várják! – Sajtóhír

Közeleg a nyári átigazolási időszak, és egyben a csapatátalakulás is Manchesterben. Sokan szinte már most biztosra veszik, hogy a nagy reményekkel megvett, ám nagyjából hasonló csalódást is keltő Alexis Sánchez ideje lejárt a klubnál.

(Kép: as.com)

Az angol sajtóban egy ideje már téma a chilei szélső jövője.

Legutóbb a Daily Mail című napilap dobott be egy újabb opciót Sánchez esetében.  Állítólag Ole Gunnar Solskjaer terveiben nem feltétlenül szerepel a klubnál amúgy is eszméleteken összegeket kereső játékos, aki a Daily Mail szerint az Egyesült Államok felé veheti az irányt.

Az átigazolási pletykákban rendre élen járó szigetországi médium megemlíti a lehetséges opciókat is: A David Villa óta igazi sztárra vadászó New York City; A Zlatan Ibrahimoviccsal és az egyik legnagyobb pénzügyi erővel felvértezett Los Langeles Galaxy; Esetleg az “angyalok városának” másik csapata, az Los Angeles FC.

A Daily Mail még egy olyan forgatókönyvről ír, hogy Sánchez csak 2020-ban menne az USA-ba, amikor is az újonnan alakuló ‘franchise-ok’ egyike, a Miami FC vagy a Nashville SC szerződtetné.

Persze nem zárható ki a 30 esztendős szélső manchesteri maradása sem, hiszen legjobb formájában mégis csak egy top-játékosról van szó. Ugyanakkor egy nagyon jó előszezonra, és Solskjaer mester visszanyert bizalmára feltétlen szüksége lesz a chileinek ahhoz, hogy maradhasson az Old Traffordon