Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Victor Valdés megható levelet írt Iker Casillasnak!

AZ FC Barcelona korábbi kiváló kapuvédője sportemberi nagyságáról tanúbizonyságot téve, üzenetet küldött a szívrohama után kórházban lábadozó Iker Casillasnak.

(Kép: as.com)

Valdés igazán szívbemarkolóan fogalmazta meg az alábbi sorokat:

“Kedves Iker, Kedves Barátom.

A futball világában vannak akik úgy döntenek, hogy kapusok lesznek, míg másoknak minden hibájukat és erényüket ki kell tapasztalniuk.

Te egyike vagy azoknak, akik erre a posztra, kesztyűvel a kezükben születtek. Az igazi példakép az, akinek megadatnak olyan képességek, melyekre sokan csak vágyakoznak. Az igazi példakép, olyan mint Te, arról álmodozik, hogy azokat a trófeákat emelhesse a magasba, amelyek a legjobbá teszik. Te vagy a mi világbajnokunk, egyes számmal a hátán.

Mindig is motiváló erő leszel, olyan valaki, aki mindannyiunknál magasabbra és jóval tovább tudott eljutni, az elképzelhetetlent valósággá téve. Minden lépésünket segítetted egy csodálatos védéssel. Olyan védésekkel, amelyeket csak te tudsz bemutatni, mint egy kiválasztott, akit egy varázspálcával érintettek meg.

Barátom, elkerülhetetlen, hogy érzelemmentesen írjam ezeket a sorokat, mindvégig emlékezve a közös emlékeinkre, a nagy csatáinkra. Egy egész ország elismer téged! Én pedig rengeteg mindent tanultam tőled, olyan dolgokat, amelyekre mindig is emlékezni fogok.

Kedves Iker, Kedves Barátom.

Kapusként minden félelem nélkül fogadunk el számos helyzetet, ám van amikor az élet másképp dönt. Ez alkalommal jóval többről van szó, mint egy egyszerű védésről. A Te szíved most azokért is dobog tovább, akik arról álmodnak, hogy a nyomdokaidba léphessenek. Barátként és riválisodként arra buzdítalak, hogy legyél újra az a fehér oroszlán aki voltál, viszont már az oldalvonal mellett. 

Az örökséged mindig is meghatároz majd Téged, de mindez már maradjon történelem.

Mindig Veled leszek!

Kapustól kapusnak, duplán.

V.V.”