Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egyik kiszemeltjéről lemondott a Real Madrid – sajtóhír

Francia lapértesülések szerint hiába lehetett hetek óta napi rendszerességgel olvasni a Real Madrid érdeklődéséről, a “királyi gárda” immár elállt világbajnok kiszemeltje leigazolásától…

A L’Équipe aktuális beszámolója értelmében megakadtak a tárgyalások a Manchester United csapatától állítólagosan távozni készülő Paul Pogba és a Real Madrid között, melyet a francia lap első sorban a középpályás rendkívül magas fizetési igényével indokolt.

A “királyi gárda” élére kinevezett Zinedine Zidane tárt karokkal várná a “királyiakhoz” Paul Pogbát, aki a közelmúltban kijelentette, nagy álma lenne egyszer Madridban játszani. Természetesen a világsajtónak több sem kellett, máris összeboronálták a világbajnok középpályást a “blancókkal”, így már szinte naponta olvashatunk arról, hogy a spanyol gárda mennyire szívesen látná őt soraiban, ám jelen állás szerint mégis úgy tűnhet, hogy elállnak az esetleges megvásárlásától.

A L’Équipe-nek a madridi forrása úgy fogalmazott az üggyel kapcsolatban, „Neymar vagy Mbappé esetében a klub hajlandó lenne rá, hogy a keret legjobban fizetett játékosává tegye, de nem Pogbáéban”.