Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “A képlet egyszerű: Új csapatot kell építeni!”

A blancók korábbi kapuvédője, Mariano Garcia Remon a Radio Marca-nak adott interjújában elemezte a Real Madrid helyzetét, de szó volt a távozás előtt álló Gareth Bale-ről és Keylor Navasról is. 

Mariano Garcia Remon (marca.com)

“A Real Madrid legfőbb problémája, hogy szinte egy új csapatot kell felépíteni!” – Jelentette ki hezitálás nélkül Garcia Remon, amikor megkapta a kérdést arra vonatkozóan, hogy szerinte leginkább mi nem stimmel a blancók háza táján.

“Vannak játékosok, akiknek nagyon rossz szezonjuk volt, de vannak olyanok is, akik megmutatták, hogy bizony nem tudnak itt futballozni. Utóbbiakhoz tartozik Gareth Bale is, aki előtt ott volt a lehetőség, hogy a csapat sztárjátékosa legyen, ám nem tudott élni ezzel az eséllyel.” – Folytatta a Santiago Bernabéuban 1971 és 1986 között profiskodó korábbi kiváló kapus, aki lényegében üdvözölte Zinedine Zidane azon döntését is, hogy Keylor Navas ideje lejárt a spanyol fővárosban.

“Nem gondolnám, hogy Navasszal szemben nem volt fair a Real Madrid viselkedése. Azt se gondolom, hogy nagy fejtörést okozna majd Navas pótlása. Thibaut Courtois és Luca Zidane személyében két kiváló kapus marad a keretben. Zidane azért tartja a keretnél Lucát, mert látja, hogy milyen kiváló képességei vannak. Egészen biztos vagyok abban, hogy nem vállalna felesleges kockázatot ilyen döntésekkel!”