Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Tottenham viheti a Lyon ászát – sajtóhír

A legfrissebb francia sajtóértesülések szerint egyre inkább eldőlni látszik az Olympique Lyon felkapott középpályásának sorsa, aki minden bizonnyal a Premier League-ben folytathatja nyáról a pályafutását…

A Telefoot jelentése szerint a Tottenham a legnagyobb esélyes Tanguy Ndombele szerződtetése iránt, miután az Olympique Lyon kiváló középpályása ugyancsak elkötelezett a BL-döntős londoni gárdához való csatlakozás irányába.

A 22 éves kongói származású francia korosztályos válogatott középpályást a korábbi hírek szerint 80 millió euróért adná el, de miután egyre nagyobb az érdeklődés az “új Pogba” iránt, könnyen elképzelhető, hogy akár még ennél is feljebb srófolják az eladási árát. Korábban a teljesség igénye nélkül többek közt a Barcelona és a Manchester United csapatával is hírbe hozták már őt, eddig a legfőbb érdeklődőnek pedig a PSG és a Juventus számított.

Ndombele 2023-ig rendelkezik érvényes szerződéssel jelenlegi klubjához, az idei szezonban 48 tétmérkőzésen lépett pályára, s fiatal kora ellenére az OL kirobbanthatatlan alapembere.