Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét Anglia felé kacsintgat Rabiot

Még mindig nem talált csapatot magának Adrien Rabiot, aki a PSG után Spanyolországba igazolt volna, ám a jelek szerint be kell majd érnie Angliával.

Kép: AS English

Sok csapatnál szóba került Rabiot neve, aki Párizsban december óta nem lépett pályára, mivel nem hosszabbította meg a klubbal a lejáró szerződését. Azóta erősen pletykálták, hogy a Barcelona, vagy a Real Madrid viheti, ám ezekből végül nem lett semmi. Az angol sajtó szerint viszont most ismét szóba került vele kapcsolatban a PL, mint lehetséges opció.

A Manchester Evening News arról ír, hogy a Manchester United csaphat le rá. Ezt főleg arra alapozzák, hogy a Vörös Ördögöknél amúgy is távozik Fellaini és Hererra a középpályáról, nem beszélve Maticsról, aki szintén megkapta a távozási engedélyt. Egyre kevesebb az ember abban a csapatrészben, így Rabiot neve joggal merülhet fel – különösen úgy, hogy átigazolási díjat sem kell érte fizetni.

Amennyiben Rabiot meg tud egyezni a fizetéséről a MU-val, összeállhat honfitársával, Paul Pogbával a középpályán. Pogba esetében egyébként úgy tűnik idén nem feltétlenül lesz esedékes a klubváltás, jelen állás szerint marad a Unitednél.