Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Koscielny elhagyhatja az Arsenalt – sajtóhír

A hosszú sérüléséből felépülő Laurent Koscielny most épp az Európa-liga döntőjére készül, no meg a jövőjén gondolkozik. Hol folytassa a francia védő?

Kép: The Telegraph

Koscielny egy időben egyértelműen a világ legjobb középhátvédei közé tartozott – futballozni azóta sem felejtett el, viszont több hosszú sérülés is hátráltatta a pályafutását. Ráadásul már 33 éves, így Londonban is elég nehezen tudnak tervezni vele, valamint ő is elgondolkodott a váltáson. A francia L’Equipe értesülései szerint nagyon is képben van, hogy elhagyhatja a nyáron az Arsenalt.

A lap úgy tudja, hogy már tárgyaltak a hosszabbításról a klubbal, de elakadtak az egyeztetések. Ráadásul ha az El-döntőben vereséget szenved az Arsenal, akkor még a BL-indulásról is lecsúsznak. Talán épp ez lenne a megfelelő alkalom a váltásra? 352 meccse van a londoni csapat mezében Koscielny-nek, bőven megszolgálta azta 12,5 millió eurót, amit az Ágyúsok fizettek érte 2010-ben a Lorient-nak.

A L’Equipe úgy tudja, hogy adott esetben a Bayer Leverkusen, az AC Milan, vagy a Rennes is nagyon szívesen látná őt, ha esetleg egy új kaland mellett döntene. A Transfermarkt.com 10 millió euróra becsüli jelenleg a védő értékét.