Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man.United: lejárt De Gea ideje a klubnál!

A legfrissebb angliai híradások szerint a Manchester United illetékesei a szezon második felére jellemző bukdácsolást többek között David De Gea nyakába kívánják varrni. Ugyanis miközben továbbra is a világ egyik legjobbja a posztján, mégis az egyik leggyengébb produkciót nyújtotta a Premier League kapusok mezőnyében.

A spanyol válogatottban is elsőszámú portásnak számító De Gea több emlékezetes hibát is vétetett a futballtavasz folyamán, amelyek nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a Manchester United a következő idényben lemaradjon a Bajnokok Ligája szereplésről.

A Daily Express már egyenesen arról ír, hogy a „Vörös Ördögök” több éves „pihentetés” után ismét be kívánnak jelentkezni Gianluigi Donnarummaért. Az olasz válogatott kapus még mindig csak húsz esztendős, ám már a világ legjobbjai közé tartozik. Donnarumma már négy éve számít elsődleges megoldásnak az AC Milan kapujában,, ám egyelőre tartotta magát a klubhűségéhez.

A United kiszemeltjét állítólag csak az tarthatja Milánóban, ha a klubja kiharcolja a hétvégén a részvételt a Bajnokok Ligája következő kiírásában. Igaz, váltás esetén sem jár feltétlenül jobban, lévén a MU is „csak” El-szereplő lesz az ősszel.

Donnarumma jelenlegi szerződése 2021-ig érvényes a Milannal, kivásárlási értéke akár 100 millió euró körül is alakulhat.