Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: megvan, ki lehet de Gea utódja – sajtóhír

Az utóbbi időben a Real Madrid csapatával hírbe hozott David de Gea esetleges nyári távozása esetén az egyik angol forrás már megnevezte, hogy a Manchester United kivel helyettesítheti a gólvonalon a spanyol sztárkapust…

A Mirror riportja szerint amennyiben a Manchester United vezetősége nem tud megállapodni a közös folytatásról David de Gea jövőjét illetően, és a spanyol kapus eladása mellett döntenek, úgy helyére az első számú kiszemelt az angol válogatott portása, Jordan Pickford lehet. (Korábban Jan Oblak neve is szóba került, de bizonyára nem lenne mozdítható az Atlético Madridtól.)

A 24 esztendős angol kapus évek óta meggyőző teljesítményt nyújt klubcsapataiban, 2017. nyara óta az Everton ketrecét őrzi, és az elmúlt nyári világbajnokságon a legjobb négy közé jutó angol válogatott kapujában is bizonyítani tudta rátermettségét. Mint ismeretes, múlt nyáron a Chelsea kapusok közti világrekord összegért (71.6 millió fontért) igazolta le Kepa Arrizabalagát az Athletic Club-tól, amennyiben a fent rebesgetett kapuskeringő létre jönne, akkor jó eséllyel de Gea madridi, és Pickford manchesteri igazolása is megdönthetné a mostani csúcsot.