Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: újabb fordulat előtt a kapuskérdés!

Ahogyan arról beszámoltunk, Zinedine Zidane újra Keylor Navasnak adott lehetőséget bemutatkozó mérkőzésén a Real Madrid csapatában, azok után, hogy az előző két vezetőedző irányítása alatt jobbára Thibaut Courtois védett, és az általános vélekedés szerint a visszatérő francia szakember sokkal inkább a Costa ricai portásnak szavaz bizalmat, mintsem a belgának. De egy harmadik fél is szóba került…

Spanyol és angol lapok egybehangzóan megerősítették, hogy a Real Madrid csapatánál szóba került a Manchester United és a spanyol válogatott sztárkapusának, David de Gea leigazolása, akinek jelenlegi szerződése a következő idény végéig érvényes a “Vörös Ördögöknél”, és annak ellenére, hogy a MU vezetősége állítólag már hetek óta győzködi a klasszis portást a hosszabbításról, eleddig nem került megköttetésre az új megállapodás.

A Daily Record információi szerint Zinedine Zidane maga kérte a “blancók” vezetését, hogy próbálják meg szerződtetni a 28 éves hálóőrt, akivel a szabályok szerint jövő januártól a Realnak már lehetősége lesz előzetes megállapodást kötnie, amennyiben addig nem hosszabbít az Old Traffordon.

De Gea 2011-ben az Atlético Madridtól igazolt a Manchester Unitedhez, akkori szigetországi kapusok közti rekordösszegért, mintegy 18.9 millió font ellenében, és vette át a hatalmas a csapat gólvonala előtt, helye azóta is megkérdőjelezhetetlen a MU összeállításának kezdetekor. Neve már nem először merült fel a “királyi gárdánál”, Zidane korábbi munkavállalása alatt is szívesen látta volna a csapatnál a spanyol válogatott klasszisát.

Vajon a következő hadjárat sikerrel járhat a megszerzésére?!