Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újra klubot vált a japán világsztár! – HIVATALOS

A jövő hónapban már a 33. születésnapját ünnepli a japán válogatott és az olasz AC Milan korábbi sztárja, Kejszuke Honda. A japán középpályás saját bejelentése szerint elhagyja az ausztrál Melbourne Victoryt, ám még egyáltalán nem gondol a visszavonulásra.

Honda korábba megfordult a CSZKA Moszkvánál is, ahol a nehéz befogadónak számító szurkolók számára is az egyik legnagyobb kedvencnek számított Honda. igaz, a klubvezetéssel szépen összerúgta a port, amikor a Milanhoz igazolt. A jó Kejszuke tavaly még ott volt a válogatottal a Világbajnokságon, azonban már csak csereként számoltak vele. Azóta véglegesnek tűnő állapot szerint véget ért a pályafutása a japán nemzeti csapat mezében.

A Melbourne-t elhagyó Honda azonban nem csak a klubkarrierjével kapcsolatban szeretne új fordulatot a saját elmondása szerint:

„Folytatni akarom a játékot, az Olimpián is szeretnék játszani, de még nem tudom, hogy hol folytatom. A szezon után most pihenek, aztán eldöntöm, hogy mit tegyek, az alapján, hogy mi számomra a legjobb. Megtanultam sok mindent az ausztrál kultúrából a rajongóktól és a csapattársaktól. Nem mehetek vissza az időben, de mindig tudok tanulni a jövőre való tekintettel. Hová fogok menni? Nem hiszem, hogy Kínába. Azonban nem megyek vissza Japánba se, de ezt ne értsék félre: az enyém egy nagy nemzet, de a bajnokság túl kényelmes lenne, miközben én mindig új kihívásokat keresek.”

– nyilatkozta az ázsiai csillag.