Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ki nem találnád, melyik világsztár lehet a Newcastle United első igazolása – sajtóhír

A közelmúltban az angol élvonalbeli bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle United tulajdonjogát megvásárolta a Manchester City tulajdonosának unokatestvére, a dubai sejk, és a világhálón máris elkezdték találgatni, hogy a prognosztizálható pénzszórás alkalmával mely világsztárok igazolhatnak a “Szarkákhoz”…

Háled sejk feltűnését követően rengeteg fogadást kötöttek a Sky Beten keresztül arra, hogy a Newcastle United le fogja igazolni a Paris Saint-Germain világsztárját, Kylian Mbappét.

Az Oddschecker adatai szerint kedden a fogadók 64 százaléka gondolta úgy, hogy a “Szarkáknál” köthet ki a 20 éves világbajnok klasszis. George Elek, az oldal szóvivője is megszólalt az abszurdnak tűnő átigazolással kapcsolatban:

“Amikor egy klub hirtelen sok pénzhez jut, mindig elkezdődnek a találgatások, hogy vajon kiket lehet megszerezni ilyen hatalmas keretek között. Mbappé idén az egyik legkeresettebb futballista, miután megnyerte a világbajnokságot. Ha valóban a Newcastle-be igazolna, az megmutatná, hogy a pénz hatalmának semmi sem szabhat gátat.”

A fogadók véleménye szerint Mbappé mellett a Newcastle esélyeshez lehet még a Real Madrid csapatától elvágyódó Sergio Ramos és Gareth Bale megvásárlására is, hiszen elvileg a pénz immár nem állhat az útjukba.

Szerinted kik költözhetnek idén nyáron a PL legújabb, hirtelen meggazdagodó klubjához?!