Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Pool és a City kiszemeltje elmondta kit preferál

Mindkét angol gigász átigazolási listáján szerepel a középpályás, és egy rövid interjú keretein belül elárulta melyik csapat nála a favorit, ezzel talán el is dőlt kit választ?


Bruno Fernandes nagyon kelendő lett a Premier League sztárcsapatai között, és most elárulta, hogy ő kit választana. A Liverpool és a Manchester City vinné őt leginkább, de a Manchester Uniteddel is szóba került a középpályás, azonban úgy néz ki, hogy ők lemaradnak a portugálról. A “városiak” érdeklődtek a legintenzívebben érte ezidáig, viszont ezen nyilatkozata után lehet lemondhat arról, hogy a bajnokhoz igazoljon.

“Sokkal jobban szeretem a Liverpoolt [mint a Man. Cityt – a szerk.]. Célratörőbb játékstílus, támadóbb felfogású, kevésbé szervezett, de sokkal intenzívebb. A City labda nélkül sokkal nagyobb nyomást helyez az ellenfél csapatára, és addig gyakorolják ezt a nyomást, míg sarokba nem szorítják az ellenfelet. A Liverpoolnál egyénileg oldják ezt meg, három nagyon agresszív játékos van a középpályán, és ők szerzik vissza a labdát” – nyilatkozta Fernandes