Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp: “húsz perccel a meccs után már részeg vagyok”

A Bajnokok Ligája döntőjének megnyerése után Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere sajátos stílusban értékelte csapata idei menetelését…

A tavalyi BL-döntő elvesztése után a Liverpool csapata 2019-ben ismét bejutott a fináléba, és Jürgen Klopp legénységét ezúttal már senki nem tudta letaszítani a trónról, így a napjaink egyik legjobb edzőjének tartott német stratéga is bezsebelhetett végre egy nagyon komoly elismerést:

„Nagyon boldog vagyok a játékosaim, az emberek, a családom öröme miatt. Szenvedtek velem, amikor kikaptunk, talán jobban is, mint én, jobban megérdemelték a sikert, mint bárki más. Láttak már valaha olyan csapatot, mint ez, amelyik üres tankkal is ennyire hajt? És van egy olyan kapusom, amelyik a legnehezebb szituációkat is könnyedén megoldja. Nem ez volt professzionális létünk legjobb mérkőzése, de fontos a siker a fejlődésünk miatt is, sokat segít majd nekünk, de most nem is kell még ezzel foglalkoznunk. A tulajdonosok sohasem helyeztek ránk nyomást. Normális esetben húsz perccel a mérkőzés vége után félig részeg vagyok már, de most csak hideg víz van nálam!”