Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Alaposan beárazták a Leicester City kiválóságát – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint a Leicester City meghatározta azt a minimum összeget, amennyiért elengedné a csapat húzóemberét a manchesteri kérőknek…

A StarSport értesülései szerint a Leicester City vezetősége 90 millió fontban határozta meg azt az összeget, amennyiért hajlandó lenne a nyári átigazolási időszakban megválni Harry Maguire játékjogától, akiért az elmúlt hónapokban leginkább a Manchester City és a Manchester United jelentkezett be.

A 25 esztendős hátvéd három évvel ezelőtt 12 millió font ellenében szerződött a Hull Citytől a “Rókákhoz”, és 2017 óta az angol válogatottnak is rendszeres tagja, a tavalyi világbajnokságon negyedik helyezést elérő nemzeti csapatnak alapembere volt, még gólt is szerzett a Svédország elleni negyeddöntőben.

Maguire az elmúlt idényben mindent egybevéve 44 mérkőzésen játszott, míg a Premier League idei kiírásában 31 pályára lépés került a neve mellé. A nemzetközi mértékadó Transfermarkt portálja szerint piaci értéke 45 millió eurószerződését pedig ősszel hosszabbította meg 2023-ig, és nagyon úgy tűnik, hogy a Leicester egyáltalán nem szeretne megválni tőle, csak ha alaposan megfizetik az árát.