Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Spurs védőjét vinné a Manchester United, de…

A Vörös Ördögök a Bajnokok Ligája döntőjében szereplő csapat bekkjét csábítaná magához a nyáron, a játékos nem is mondana nemet, azonban van egy elég erős szembe szél…


Kieran Trippier a Manchester United célkeresztjében, Solskjaer külön kérésére igazolnák le őt, és egy jó fizetésért cserébe a jobbhátvéd nem is mondana nemet sajtóhírek szerint. Azonban itt jön képbe a Tottenham elnöke Daniel Levy, aki kijelentette, hogy a játékosuk nem eladó. A Vörös Ördögök ennek ellenére is egy olyan ajánlaton dolgoznak, ami a Spurs számára is megfelelő lehet és elgondolkoznak az angol bekk eladásán. Mauricio Pochettino sem válna meg játékosától, hisz jövőre is ugyanezzel a kerettel szeretne dolgozni, amit kiegészít néhány minőségi játékossal, hogy a következő idényben is hasonló sikereket érjenek el. Trippier piaci ára 50 millió euró körül mozog.

A 28 éves angol válogatott védő minden versenysorozatot tekintve, a 2018/19-es idényben 38 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 1 gólt szerzett, és kiosztott 5 gólpasszt.