Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: Így állhat fel jövőre a Bayern München!

Közel sem volt tökéletes Niko Kovac első szezonja a Bayern München kispadján, a szezon végén mégis bajnoki címet és kupagyőzelmet ünnepelhetett a német rekordbajnok. A hőn áhított BL-serlegtől azonban távol maradtak a bajorok. De hogyan tovább? 

Szezon közben Niko Kovác alatt remegett a kispad, a helyzet pedig abszolút nem volt optimális. Öltözői széthúzás és sok egyéb gond látott napvilágot, de végül azt lehet mondani, hogy a horvát tréner megtalálta az egyensúlyt, a közös hangot. A Bayern München végül 29. bajnoki elsőségét, és 19. Német Kupa győzelmét is bezsebelte, miközben olyan távozói vannak a csapatnak, mint Arjen Robben és Frank Ribery, avagy egy korszak lezárult a rekordbajnoknál.

Érkezők: Lucas Hernandez (Atletico Madrid – 80 millió), Benjamin Pavard (Stuttgart – 35 millió), Jann-Fiete Arp (Hamburg – 3 millió).

Távozók: Arjen Robben (? – ingyen), Franck Ribery (? – ingyen), Rafinha (? – ingyen).

Vajon hogyan állhat fel jövőre Niko Kovac együttese. Minden bizonnyal sem Lucas Hernandez, sem pedig Benjamin Pavard nem a padot koptatni érkezett, de nyilván itt azért még nincs megállás. Az átigazolási lista legtetején a Manchester City kiválósága Leroy Sané áll, akit 100 millió euró alatt aligha lehet elmozdítani. A másik kiszemelt az Atletico Madrid egyik motorja Rodrigo, akiért szintén borsos árat kell fizetni, már amennyiben eladó egyáltalán…