Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bejelentette első nyári igazolását a Real Madrid – HIVATALOS

A Real Madrid hivatalos oldalain keresztül jelentette be első nagy nyári szerzeményét. Habár már mindenki Eden Hazard érkezését várja, a királyi gárda első igazolása Luka Jovic lett.

Képtalálat a következőre: „luka jovic”

Forrás: bundesliga.de

Hivatalossá vált, hogy Luka Jovic a Real Madridban folytatja pályafutását. A 21 éves szerb csatár hat évre írt alá szerződést az új klubjához, azaz 2025. június 30-ig. Arról nincs hivatalos információ még, hogy pontosan mennyiért sikerült megvásárolniuk, de a transfermarkt.de és a spanyol sajtó szerint a fiatal támadó 60 millió euróért és különböző bónuszokért igazol a spanyol fővárosba. Jovicért nagy volt az érdeklődés egész Európában, a Real Madrid mellett a Bayern München és a Barcelona érdeklődéséről is lehetett hallani.

A szerb csatár remek szezont futott a német csapatnál, minden sorozatot figyelembe véve 48 mérkőzésen 27 gólt és 7 gólpasszt jegyzett. Jovic 2017 nyarán került két éves kölcsönbe az Eintracht Frankfurthoz a Benficától, a németek azonban idén áprilisban éltek opciós jogukkal, és megvették a támadót, a hírek szerint 7 millió euróért. Akkor három évre írt alá, de így már nem fogja kitölteni a szerződését. Jovic a Benfica előtt a szerb Crvena zvezda és a ciprusi Limassol csapatában játszott.

A Real Madrid ezzel bejelentette első nagy nyári szerzeményét, de még akár a héten várható Eden Hazard és Ferland Mendy bejelentése is.