Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NL: Pickford a hős, Anglia nyerte a bronzcsatát!

A rendes játékidőben, valamint a hosszabbításban sem tudtak dönteni a csapat a Nemzetek Ligája bronzcsatájában, így értelemszerűen nem maradt el a büntetőpárbaj. Az idegek “harca” után Anglia ünnepelhetett…

A büntetőpárbaj után az angol válogatott örülhetett, ennek értelmében Gareth Southgate tanítványai nyerték a bronzcsatát a Nemzetek Ligájában a svájciakkal szemben. Anglia akár a rendes játékidőben is eldönthette volna a találkozó végkimenetelét, de a háromoroszlánosok rendre elpuskázták helyzeteiket. A hosszabbításban szintén nem tudtak dönteni a csapatok, így természetesen a tizenegyesek sem maradhattak el. A büntetőpárbaj pozitív hőse egyértelműen Jordan Pickford volt, aki belőtte saját büntetőjét, majd később kivédte Drmic tizenegyesét. 

Svájc – Anglia 0-0 – Büntetőpárbaj: 5-6
Helyszín:
Estádio D. Afonso Henriques, Guimarães
Gólszerzők: – ill. –
Kiállítva:  ill. –

Svájc: Sommer – Schar, Akanji, Elvedi – Mbabu, Xhaka, Freuler, Rodriguez(Drmic 88.) – Shaqiri(Zuber 65.), Fernandes(Zakaria 61.) – Seferovic(Okafor 113.). Szövetségi kapitány: Vladimir Petkovic. 

Anglia: Pickford – Alexander-Arnold, Gomez, Maguire, Rose(Walker 70.) – Dier, Delph(Barkley 106.) – Alli – Lingard(Sancho 106.), Kane(Wilson 75.), Sterling. Szövetségi kapitány: Gareth Southgate.