Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: Londonba igazolt a spanyol kiválóság! – Hivatalos

Közel 30 millió euróért vett spanyol válogatott játékost a West Ham United.

(Kép: goal.com)

A “kalapácsosok” 28 millió eurót (más források, mint például a goal.com szerint 30-at – a szerk.) fizettek a Villarreal együttesének Pablo Fornals játékjogáért.

A kiváló karmesteri adottságokkal megáldott 23 esztendős, kétszeres spanyol válogatott középpályást már be is mutatták a londoniak.

“Örülök, hogy itt lehetek, és egy ilyen nagy hagyományokkal rendelkező, ambiciózus klubhoz igazolhatok, mint a West Ham United. Visszautasíthatatlan ajánlatot kaptam. Sokat hallottam a klubról, a fantasztikus szurkolóiról, és a gyönyörű stadionjáról. Az angol futballt egyébként is sajátos hangulat jellemzi, elképesztő az a miliő, ami körül veszi a Premier League-et. Alig várom, hogy pályára léphessek! Jól ismerem Mariot (Mario Husillos, a WHU sportigazgatója), és nagy rajongója vagyok Manuel Pellegrininek, aki megítélésem szerint a világ legjobb szakemberei közé tartozik.” – Fogalmazott első West Ham játékosként adott interjújában Fornals.

(Husillos a Malagá sportigazgatója volt Fornals ott tartózkodása idején, míg Pellegrini a Malagá első csapatát irányította amikor Fornals ifista volt a spanyol klubnál. a -szerk.) 

A szigetországi sajtó máris azt taglalja, hogy a kalapácsosok a nyár egyik legjobb üzletét köthették meg, hiszen hogy mást ne említsünk, Fornals az előző szezonban a frankfurti Filip Kostic (27) mögött az Európa-liga második legtöbb gólhelyzetét (egészen pontosan 22-t) alakította ki az úgynevezett ‘nyitott játékok’ (open play) után.