Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: “nem vagyok áruló”

A nyári megújuláson keresztül menő olasz rekordbajnok Juventus együttese a minap hivatalos sajtótájékoztató keretein belül bemutatta új vezetőedzőjét, a Chelsea-től Olaszországba egy év után visszatérő Maurizio Sarrit…

Mint ismeretes a 60 éves olasz szakember, Maurizio Sarri Nápolyból származik és a londoni kaland előtt három éven át irányította a Napoli együttesét, így jócskán kapott hideget-meleget a Juventus csapatánál való munkavállalását követően.

„Három évig dolgoztam a Napolival, majd azt éreztem, külföldre kell menjek. Most kaptam egy ajánlatot, hogy visszaigazoljak Olaszországba, ez az ajánlat pedig a Juventustól jött. Ennyi történt. Életemben bárhol dolgoztam, mindenhol megadtam a tiszteletet és 110 százalékot tettem a klubmezért. Ugyanezt teszem ezúttal is, ezekért a színekért is. Ennél többet nem ígérhetek, de 110 százalékot igen. Szerintem logikus döntéseket hoztam, nem kell kisregényt írnom magyarázatként.”

Sarri elárulta, hogy nagyon várja a közös munkát Cristiano Ronaldóval, valamint a kezei alatt korábban a Napoliban olasz gólkirályi címet szerző Gonzalo Higuainnal.