Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A horvát bajnoktól igazolhat a Barcelona

Igen nagy az érdeklődés a horvát bajnok Dinamo Zagreb irányító középpályása iránt, akit több német klub is kinézett magának. Az FC Barcelona azonban egy sokkal kecsegtetőbb lehetőséget nyújthat a spanyol utánpótlás-válogatott Dani Olmo számára.

A 21 éves középpályás jelenleg az U21-es Európa-bajnokságon csillogtatja tehetségét a spanyol válogatott szerelésében. A Dinamo Zagreb 2015-ben igazolta le, mindössze 200 ezer eurót fizettek érte a Barcelonának. Pályafutását az Espanyol szerelésében kezdte, de hamar a katalán óriás akadémiáján találta magát. A kezét azonban elengedték, most pedig fizethetnek érte.

A licitet már meg is kezdte a Leverkusen, mely első körben 25 millió eurót ajánlott érte. Emellett a Dortmund és a Mönchengladbach is érdeklődött már iránta, a befutó mégis az FC Barcelona lehet.

A 15 millió euróra taksált Olmo háromszoros horvát bajnok és négyszeres kupagyőztes. Összességében 102 tétmeccsen 21 gólt és 26 gólpasszt jegyez. Pazar szezonon van túl, egyértelműen kinőtte csapatát és déli szomszédunk pontvadászatát.